Posts Subscribe comment Comments

Piala Logo / Trofi Logo

Komen ler......



Sila lah lihat pada logo ini.. logo ni sebenarnye agak complicated sikit.. susah jugak aku nak mengatur susunan nye.. waktu buat tadi aku rase cantik je..tapi bila upload,, macam kurang lawa pulak.. kene pakai spek kot aku ni.. dah rabun dah.. hahaha.. so,, hayatilah logo piala aku ni.. lawa x? kat bawah ni ade lagi aku buat ni.. kalo ikut aku lah,, dah lawa dah...



2

cikpia cakap...

aku suka yang first...... nampak kemas, simple. yang lain nampak serabut sangat.... apapun, sangat kretip!!!!

puteri bunian cakap...

memang yang first tu simple sikit,, yang lain tu testing + untuk nmpak lebih pack..cume,, memang betul pun,, serabut..